Hop til indhold

Styrelsen for It og Læring afholder en række leverandørmøder for leverandører af studie- og elevadministrative systemer. 

Formålet med møderne er at samle og styrke informationen om Styrelsen for It og Lærings systemer til nuværende og kommende leverandører af studieadministrative systemer til ungdomsuddannelsesområdet og voksen- og efteruddannelsesområdet samt leverandører af elevadministrative systemer til grundskolen. Arrangementerne annonceres her på stil.dk.

Kommende arrangementer

Hvis du ønsker at modtage information om de kvartalvise informationsmøder direkte på mail, så send en mail til Jette Røgild, Jette.Roegild@stil.dk med titlen ”tilmelding til nyheder om leverandørmøder” .

Du kan nu tilmelde dig leverandørmødet den 28. februar, kl. 9-12 på følgende link:

Webinar | Leverandørmøde (conferencemanager.dk)

Deadline for tilmelding til leverandørmødet er den 20. februar 2023. Program samt link til mødet udsendes ca. en uge inden mødet.

Afholdte arrangementer

Oversigt med planlagte ændringer i STIL’s systemer

Via nedenstående link kan du finde en oversigt med kommende ændringer i de studieadministrative systemer, der initieres af ændringer hos STIL. Listen indeholder de kendte ændringer, og der kan løbende ske ændringer i tidspunkter og opgaver. Oversigten forventes opdateret i forbindelse med de kvartalvise leverandørmøder.

Oversigt med planlagte ændringer i STIL’s systemer (viden.stil.dk)

Sidst opdateret: 23. januar 2023