Hop til indhold

Styrelsen for It og Læring afholder en række leverandørmøder for leverandører af studie- og elevadministrative systemer. 

Formålet med møderne er at samle og styrke informationen om Styrelsen for It og Lærings systemer til leverandører af studieadministrative systemer til ungdomsuddannelsesområdet og voksen- og efteruddannelsesområdet samt leverandører af elevadministrative systemer til grundskolen.

Næste leverandørmøde

Næste møde mellem leverandører af studieadministrative systemer og Styrelsen for It og Læring holdes tirsdag den 10. september 2024 fra kl. 9.00. Tilmelding til mødet foregår via et link på denne side, som vil være tilgængeligt fra den 23. august 2024.

Bliv opdateret om næste møde på e-mail

Hvis du ønsker at modtage information om de kvartalvise informationsmøder direkte på mail, så send en mail til Steen Larsen, Steen.Larsen@stil.dk med titlen ”tilmelding til nyheder om leverandørmøder”.

Oversigt med planlagte ændringer i STIL’s systemer

Via nedenstående link kan du finde en oversigt med kommende ændringer i de studieadministrative systemer, der initieres af ændringer hos STIL. Listen indeholder de kendte ændringer, og der kan løbende ske ændringer i tidspunkter og opgaver. Oversigten forventes opdateret i forbindelse med de kvartalvise leverandørmøder.

Oversigt med planlagte ændringer i STIL’s systemer (viden.stil.dk)

Sidst opdateret: 16. april 2024