Hop til indhold

Læringsfestivalen præsenterer det nyeste og det bedste i undervisningsverdenen, den nyeste viden, visionære ideer, politiske initiativer samt praktiske og gennemprøvede forløb, der kan tages med hjem.

Læringsfestivalen indeholder, foruden den gratis udstilling, en betalt konference. Der er tale om Danmarks største årlige begivenhed inden for it, læremidler og læring med mere end 8.000 deltagere

Læringsfestivalen 2020

Den næste Læringsfestival bliver afholdt i Bella Center d. 4.-5. marts 2020.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og få årets indspark af ny viden om teknologi og læring.

Hvad er Danmarks Læringsfestival?

Konference

Den 4. og 5. marts vil byde på program for Grundskole, Gymnasie, Erhvervsskole, voksenuddannelser, kommuner og ledelse. Herudover vil der være keynotes, opvarmning og international viden.

Planlægning af programmet og udvælgelsen oplægsholdere er i gang lige nu og efteråret vil afslører hvad I kan glæde jer til i 2020.

Begge dage er der mulighed for at arbejde med temaerne i workshops.

Landets største læremiddeludstilling

Udstillingen er et gratis tilbud til dig, der arbejder med undervisning.

Udstillingen præsenterer alt det nyeste inden for læremidler og giver dig ny inspiration til din undervisning.

På de ca. 250 stande kan du komme i direkte dialog med læremiddelproducenter, kommuner, organisationer, institutioner og skoletjenester.

Du kan også deltage i udstillernes oplæg og lade dig inspirere af kolleger fra hele landet i udstillingsområdet med pædagogiske projekter.

Styring og udvikling

Læringsfestivalen udvikles løbende på input fra interne og eksterne evalueringer, forslag fra forlagenes brancheforeninger, konferencens rådgivergruppe samt styregruppens ønsker.

Arrangør af Danmarks Læringsfestival er Styrelsen for It og Læring og CFU Danmark ved KP. Samarbejdet har en styregruppe fra begge parter, der udarbejder vision og mål for Læringsfestivalen.

Hvert år sammensættes en rådgivergruppe til en workshop i Juni. De er med til at byde ind med aktuelle emner til konferencen. Rådgivergruppens medlemmer udvælges hvert år på tværs af geografi, institutionstype og forskning/resultater hvert år. Typisk fungerer medlemmer af gruppen som sessionsledere til selve arrangementet.

CFU Danmark fører en tæt dialog med forlagene om udformningen af udstillingen.

Sidst opdateret: 13. september 2019