Hop til indhold

Læringsfestivalen præsenterer det nyeste og det bedste i undervisningsverdenen, den nyeste viden, visionære ideer, politiske initiativer samt praktiske og gennemprøvede forløb, der kan tages med hjem.

Læringsfestivalen indeholder, foruden den gratis udstilling, en betalt konference. Der er tale om Danmarks største årlige begivenhed inden for it, læremidler og læring med mere end 8.000 deltagere.

Læringsfestival 2021

I 2021 bliver festivalen virtuel og løber over fire dage. Festivalen har i den forbindelse skiftet navn til Læringsfestival Online 2021.

Festivalen løber af stablen i uge 9 fra mandag den 1.- torsdag den 4.marts. Her kan du sammensætte dit eget program, møde udstillere, høre inspirerende oplæg, få faglig inspiration og mulighed for at netværke.

Deltag i konferencen (laeringsfestivalonline.dk)

Børne- og Undervisningsministeriet planlægger som sædvanligt en faglig stærk konference med målerettede spor inden for dagtilbud, grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsskoler, forberedende grunduddannelser samt ordblindenetværk. Information om programmet og billetpriser opdateres løbende på festivalens hjemmeside.

Da festivalen i år er online, er der mulighed for, at endnu flere kollegaer fra hele landet kan deltage. Det kan samtidig være en anledning til at samle fagteams på uddannelsesinstitutioner eller lade kollegaer mødes på tværs af kommunen til et fælles arrangement. Deltagere sammensætter selv det program, der passer netop til dem, deres interessefelter og tid.

Du kan følge udviklingen af festivalen og konferencens indhold på hjemmesiden for Læringsfestival online 2021 (laeringsfestivalonline.dk).

Festivalen 2021 planlægges i et samarbejde mellem Børne- og Undervisningsministeriet og CFU Danmark og erstatter dermed både Skolemessen og Danmarks Læringsfestival.

Landets største læremiddeludstilling

Festivalens udstilling er et gratis tilbud til dig, der arbejder med undervisning.

Udstillingen præsenterer alt det nyeste inden for læremidler og giver dig ny inspiration til din undervisning.

På udstillingens stande kan du komme i direkte dialog med læremiddelproducenter, kommuner, organisationer, institutioner og skoletjenester.

Du kan også deltage i udstillernes oplæg og lade dig inspirere af kolleger fra hele landet i udstillingsområdet med pædagogiske projekter.

Styring og udvikling

Læringsfestivalen udvikles løbende på input fra interne og eksterne evalueringer, forslag fra forlagenes brancheforeninger, konferencens bidragsgrupper samt styregruppens ønsker.

Arrangør af Danmarks Læringsfestival er Styrelsen for It og Læring og CFU Danmark ved KP. Samarbejdet har en styregruppe fra begge parter, der udarbejder vision og mål for Læringsfestivalen.

Hvert år sammensættes bidragsgrupper med sektorens repræsentanter, som er med til at byde ind med aktuelle emner til konferencen. Bidragsgruppernes medlemmer udvælges hvert år på tværs af geografi, institutionstype og forskning/resultater. Typisk fungerer gruppemedlemmerne som sessionsledere til selve arrangementet.

CFU Danmark fører en tæt dialog med forlagene om udformningen af udstillingen.

 

Sidst opdateret: 20. november 2020