Hop til indhold

I STIL er vi opsat på at følge med udviklingen, så vi sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv arbejdsplads for dygtige medarbejdere. STIL har som vision, at vi vil være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og bedre brug af data. For at underbygge denne vision er hele organisationen overgået til at arbejde ud fra agile principper og arbejdsmetoder.

Den agile arbejdsform er blevet en vigtig del af måden at arbejde med it-udvikling på i STIL. De agile principper er en gennemgribende anderledes måde at arbejde på, og vi er godt på vej og vil fortsat udvikle og forbedre os. Der er nu i alt 25 agile teams i STIL, som arbejder ud fra fælles agile metoder, herunder faste roller. Hvert team har blandt andet udpeget en ’Scrum Master’ og ’Product Owner’, der sikrer, at teamet samarbejder godt og leverer it-løsninger, som giver værdi.

Vores fokus er på at fastholde og forbedre vores agile metoder samt udbrede det agile arbejde til også at omfatte vores samarbejde med eksterne parter, brugere og sektoren. Samtidigt har vi fokus på at blive endnu bedre til at planlægge og koordinere på tværs af vores teams, så vi kan levere løsninger af værdi hurtigt.

Product Owner Kristian Bülck og forretningsanalytiker Nanna Nørskov Boxill deltager i agil team træning.
Product Owner Kristian Bülck og forretningsanalytiker Nanna Nørskov Boxill deltager i agil team træning.
Sidst opdateret: 17. januar 2022