Hop til indhold

Som statslig myndighed må vi desværre ikke tage imod uopfordrede ansøgninger, men vi har jævnligt stillinger slået op.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem, og du kan søge en stilling hos os via en enkel registrering. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vær opmærksom på, at ansøgningsfristen på vores stillingsopslag som udgangspunkt udløber kl. 23.59 den pågældende dag, og du skal have sendt din ansøgning inden. Ved midnat bliver stillingsopslaget automatisk fjernet fra hjemmesiden, og eventuelle links til opslaget bliver inaktive. Enkelte stillingsopslag kan have ansøgningsfrist kl. 12.00, det vil fremgå af stillingsopslaget. Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Ledige stillinger i Styrelsen for It og Læring:

Tilmeld jobagent

Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, eller hvis de ledige stillinger ikke passer til din profil, kan du tilmelde dig vores jobagent. Så får du automatisk besked, når vi slår en ledig stilling op, der passer på din profil.

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Børne- og Undervisningsministeriet?

Registrér dig her (candidate.hr-manager.net)

Ansøger login

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.

Log ind (candidate.hr-manager.net)