Hop til indhold

Mads Harpsøe 

Mads arbejder til daglig med brugerportalinitiativet, som er et samarbejde mellem ministeriet og KL om udvikling af en ny it-infrastruktur på folkeskoleområdet.

”Der er meget dynamik i arbejdet, og der er mange spændende projekter, som får stor betydning for mange mennesker. Konkret kommer brugerportalinitiativet til at påvirke alle folkeskoleelever og deres forældre – og det er altså pænt mange mennesker.”

Det er Mads opgave at holde overblikket over mange forskellige elementer og kunne samarbejde godt med andre. Mads er ansat i Kontor for Uddannelsesportaler og Infrastruktur, men tidligere har han beskæftiget sig med andre projekter i STIL.

”Jeg har været her længe, og det er blandt andet fordi, jeg har haft mulighed for at skifte job internt. Det har været rigtig spændende løbende at få nye udfordringer”

STIL er en mangfoldig arbejdsplads med et godt socialt liv, mener Mads, som også er involveret i at arrangere fredagsbarer i STIL.

”Det er et ret alsidigt sted at arbejde, og her er en god stemning. Jeg er med til at arrangere fredagsbarerne, hvor man i godt selskab kan nyde udsigten over København fra taget af STIL!”

Sidst opdateret: 12. august 2019