Hop til indhold

Morten Jürs Rasmussen 

Arbejdet med it giver meget kontakt til både leverandører og kolleger, og som er afgørende for alle de mennesker på uddannelsesinstitutionerne, der til daglig anvender it-systemerne i deres arbejde.

”Det, at mit arbejde gavner nogen, er motiverende for mig. De systemer, jeg arbej-der med, bliver rent faktisk brugt til noget i den virkelige verden.”

I Kontor for It-drift arbejder der knap 40 medarbejdere, og Morten indgår i en meget mangfoldig driftsgruppe, hvor kollegerne har mange forskellige faglige baggrunde.

”Det er rigtig fedt, at folk er så forskellige. Det giver en masse forskellige indfalds-vinkler på de problemer, vi støder på.”

Morten er glad for at arbejde i STIL, fordi her er en masse spændende og udviklende opgaver. Derudover er samspillet med kollegerne og udviklingsmulighederne, noget han lægger vægt på.

”Vi har en meget fleksibel hverdag med frihed under ansvar, og vi har rigtig gode muligheder for at udvikle vores kompetencer. Jeg vil helt klart anbefale STIL som arbejdsplads.”

Sidst opdateret: 4. april 2018