Hop til indhold

 Thomas B. Andersen

Konkret har Thomas ansvaret for et projekt om fornyelse af ministeriets interne journaliseringssystem, et standardsystem som netop er blevet rullet ud.

”Projektledelse giver mulighed for at få kontakt til en lang række dejlige, dygtige og begavede kolleger, og det er motiverende for mig. Jeg er drevet af dialog og tæt samarbejde med mennesker.”

Når projektet om ministeriets journaliseringssystem er afsluttet, får Thomas ansvar for et nyt projekt fra STIL's projektportefølje. Evnen til at kunne springe fra projekt til projekt og følge dem til dørs er en vigtig egenskab for projektlederne i STIL. Derudover er det vigtigt, at de kan samarbejde med mange forskellige mennesker.

”En væsentlig opgave som projektleder er løbende at være i dialog med sine kollegaer og forstå deres udgangspunkt. En af mine vigtigste opgaver er at kunne forstå, hvordan de forskellige fagligheder og kompetencer kan spille sammen, så jeg kan skabe rammerne for et godt og frugtbart samarbejde.”

STIL er præget af stor forskellighed, men også af fælles retning, mener Thomas.

”Det er interessant at arbejde et sted, hvor vi rent faktisk gør en forskel. Vi bidrager til uddannelse i Danmark, og det gør mit arbejde rigtig interessant. Der er klarhed over, hvor vi gerne vil hen.”

Sidst opdateret: 4. april 2018