Hop til indhold

 

En moderne it-styrelse

I STIL er vi knap 400 medarbejdere i København og Aarhus. Medarbejdernes faglige baggrunde spænder fra it og data til fx undervisning, økonomi og forvaltning. Mød nogle af vores medarbejdere.

Vi arbejder agilt

I vores arbejde med data og it-løsninger benytter vi agile arbejdsmetoder for at fastholde hurtige leverancer, som tager udgangspunkt i brugerne. Vi har mere end 30 agile teams og samarbejder med eksterne konsulenter. Læs mere om, hvordan vi arbejder agilt her.

”Høj faglighed, godt kollegaskab og fleksibilitet” 

13 medarbejdere har fået spørgsmålet: Hvad kendetegner Styrelsen for It og Læring (STIL) som arbejdsplads? Du kan se deres svar i videoen:

 

Vi har fokus på din udvikling 

Du har mulighed for at videreudvikle dig gennem kompetenceudvikling, jobrotation, interne netværk og samarbejde med bl.a. resten af ministeriet, børne- og undervisningssektoren og eksterne leverandører. Vi har fokus på, at du får en karriere, der er værdifuld for dig – uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

Fleksibilitet

Udover flekstid, er der mulighed for at lave aftale om hjemmearbejde.  

Fællesskab

Der er mange tilbud om fællesskab - fra personale- og kunstforening, deltagelse i bl.a. DHL-stafet og tæl-skridt-kampagner til medarbejderdrevne fredagsbarer, vinklub, strikkeklub, brætspilscafeer og meget andet.

Kontor i København og Aarhus

STIL har kontor både i Teglholmsgade 1 i København og på Lyseng Allé i Aarhus med adgang til bl.a. en massageordning, kantineordning, fitness-faciliteter samt gode parkeringsforhold.

Sidst opdateret: 3. april 2024