Hop til indhold

eVejledning er et tilbud om anonym uddannelses- og karrierevejledning på digitale medier. Alle, der har brug for information, inspiration og vejledning om ungdomsuddannelse, videregående uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder kan få vejledning i eVejledning.

Vejledning og vejledningsmedier

eVejledning vejleder individuelt på chat, mail, telefon og skype og man kan deltage i webinarer og liveoplæg. Endelig findes eVejledning på Facebook, LinkedIn og Twitter.
eVejledning har stor tilgængelighed med lange åbningstider, så man kan få vejledning både dag, aften og weekend. Som bruger af eVejledning vælger man selv den form og det medie, der passer én bedst.

Hele uddannelsessystemet og overgange mellem uddannelser

eVejledning har en unik viden om hele uddannelsessystemet og karrierevalg. I eVejledning kan man få vejledning til både de langsigtede planer og de små spørgsmål. eVejledning tilbyder derfor

  • hjælp til at undersøge interesser, styrker og muligheder
  • støtte til at forstå oplysninger om uddannelser ud fra brugerens situation
  • forslag til et værktøj eller en artikel, som brugeren skal se nærmere på for at komme videre
  • vejledning i at undersøge væsentlige forskelle på uddannelser
  • vejledning i at prioritere og vælge mellem uddannelser
  • karrierevejledning og sporskiftemuligheder
  • henvisning til yderligere relevant information.

Styring og udvikling

eVejledning udvikles løbende ud fra brugerundersøgelser og vidensopsamling fra vejledningen. Derudover udvikles eVejledning også i relation til nyeste vejledningsteorier. Brugerundersøgelserne gennemføres kontinuerligt, hvor brugerne kan tilkendegive tilfredshed med vejledningen.

Dertil kommer løbende dialog med samarbejdspartnere og øvrige interessenter. eVejledning afholder desuden en gang om året en konference, hvor den digitale vejledning og vejledningsfaglighed generelt er i fokus.

Sidst opdateret: 27. maj 2020