Hop til indhold

Nordisk Ministerråd støtter igen i år denne event, hvor den danske CRAFT model for at arbejde innovativt med it får et nordisk twist og bliver til ’Nordic CRAFT’.

Til konferencen Nordic@BETT, som afholdes i samme uge som den internationale udstilling og konference om uddannelsesteknologi ’Bett Show’ i London, sætter de fire lande fokus på, hvordan der kan samarbejdes om innovation, problemløsning, og andre af det 21. århundredes kompetencer med et stærkt fokus på it og teknologiforståelse. Elever fra mellemtrin/udskoling og lærere samarbejder på tværs af landegrænser med EU-netværket eTwinning som understøttende platform og mødes til en event om samarbejde gennem hackathons og fiberforbindelser. Nordic@BETT sætter innovativ undervisning på dagsordenen, og publikum bliver inddraget i eftermiddagens spændende og lærerige oplæg.

På eventen kan du bl.a. blive klogere på:

  • Nordic CRAFT – elever viser, hvordan de arbejder med projektet gennem en hackathon og eTwinning
  • Hvorfor det er vigtigt med innovation i undervisningen, og hvordan man arbejder innovativt på tværs af fag - på tværs af landegrænserne
  • eTwinning som understøttende platform for Nordic CRAFT
  • Hvordan man deltager i Nordic CRAFT.

Efter det faglige program afrundes eftermiddagen med en netværksreception for deltagerne i Nordic@bett.

Nordic@Bett afholdes I Logan Hall, University College London, 20 Bedford Way, Bloomsbury, London kl. 14.00-17.00.

Fakta om Bettshow

Bettshow samler mere end 800 virksomheder, spændende nye edtech-starter og over 34.000 deltagere fra det globale uddannelsessamfund. Man deltager for at finde inspiration og diskutere fremtidens uddannelse, samt den rolle teknologi og innovation spiller.

BettShow foregår den 23.-26. januar 2019 ved ExCeL London.

Fakta om Nordic@BETT

De nordiske lande, Norge, Sverige, Finland og Danmark har i de sidste mange år afholdt Nordic@BETT i samme uge som Det globale BETTshow i London.

Her stiller man skarpt på teknologi, innovation og uddannelse i en nordisk uddannelsestradition. Nordisk Ministerråd støtter det nordiske samarbejde.