Hop til indhold

Konference om studieadministration for de institutioner, som udbyder erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser blev som følge af COVID-19 afholdt som en virtuel konference, og ikke i Odense som tidligere planlagt.

Formålet med konferencen var at informere om kommende tiltag inden for uddannelsesområderne samt at skabe erfaringsudveksling i lyset af markedsgørelsen af de studieadministrative systemer.

Fra Børne- og Undervisningsministeriet kunne deltagerne blandt andet høre om de nyeste ændringer inden for erhvervsuddannelserne, setup og proces for systemrevision af de studieadministrative systemer, information om tilskudsadministration, nyt fra praktikområdet og ”En indgang for VEU”.

Fra andre myndigheder kunne institutionerne høre om SU og datarejser fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag.

Endeligt var der oplæg fra fire institutioner, der fortalte om deres erfaringer med at skifte studieadministrativt system.

Deltagerne på konferencen var direktører, administrationschefer, it-chefer og medarbejdere fra studieadministrationen. Alle deltagerne fulgte konferencen hjemmefra eller fra deres institution.