Hop til indhold

Stine er it-udvikler i Kontor for Centrale Uddannelsesregistre. Med sig i bagagen har hun en bachelor i Datalogi og en bachelor i Cognitive Science fra Aarhus Universitet.

Sjovt at være med fra starten

Stine blev fra begyndelsen koblet på et projekt om Uddannelsesregistret, hvor hun er en af fire it-udviklere. 

”Det har været sjovt at være med fra starten af projektet sammen med resten af projektteamet. Alle udviklere i teamet laver både frontend og backend. Uddannelsesregistret er et system til at vedligeholde uddannelsesdata, hvor vi laver en brugergrænseflade til gavn for de fagpersoner, der skal bruge det,” forklarer hun.

Det har været godt med erfarne kolleger til at introducere til de forskellige systemer. Samtidig er det spændende at arbejde med noget, der giver mening i et større perspektiv. 

- Stine

”Vi har et godt samarbejde mellem de forskellige roller i projektet. Det betyder, at jeg som udvikler får større forretningsforståelse, og det gør mig bedre til at løse min opgave,” forklarer Stine.

Levet op til drømmene

Ifølge Stine har det første job efter studiet levet op til hendes drømme: 
”Det har været godt med erfarne kolleger til at introducere til de forskellige systemer. Samtidig er det spændende at arbejde med noget, der giver mening i et større perspektiv,” siger Stine, som ser masser af muligheder for at udvikle sig videre i Styrelsen for It og Læring.

Om kontor for Centrale Uddannelsesregistre

Kontor for Centrale Uddannelsesregistre arbejder med at skabe værdi af BUVM's central registre for uddannelser, institutioner, elever og beviser.

Sidst opdateret: 3. januar 2024