Hop til indhold

Walid varetager traditionelle økonomistyringsopgaver som blandt andet budgetlægning, udgift- og budgetopfølgninger samt styrelsens finanslovsbidrag og løbende tillægsbevillinger i en styrelse, der er påvirket af stor udvikling på it-fronten.

Tillid til faglighed

Walid oplever at kompetenceudvikling vægtes højt, samtidig med, at der er tillid til den enkelte medarbejders faglighed.

”Jeg har fået rigtig god mulighed for at bygge videre på mine kompetencer i en politisk kontekst. Der er god mulighed for at komme på kurser og få sparring med kollegaer.”

 

Godt tværgående samarbejde 

Kompetenceudvikling forstærkes via sparring med kollegaer, mener Walid. 

”STIL som arbejdsplads kendetegnes helt sikkert ved, at vi har en masse dygtige kollegaer. Der er en rigtig god tone i STIL, folk er rigtig hjælpsomme og så er der bare plads til alle.” 

Walid oplever, at det sociale fungerer godt. 

”Når det spiller på det sociale plan, så har det en positiv effekt på udvikling af det faglige niveau samt på det personlige plan for den enkelte medarbejder i STIL.”  

For Walid er det væsentligt at der er et samspil mellem det faglige niveau og det personlige plan, for at skabe det bedst tænkelige arbejdsmiljø.

Jeg har fået rigtig god mulighed for at bygge videre på mine kompetencer i en politisk kontekst.

- Walid
Sidst opdateret: 8. marts 2024