Hop til indhold

Som studentermedhjælper i Styrelsen for It og Læring (STIL) får du efterprøvet dine færdigheder fra uddannelsen, ligesom du får arbejdsopgaver, der både er udfordrende, spændende og kompetenceudviklende tilpasset dig.

I vores styrelse udvikler og drifter vi it-løsninger, som er til gavn for mere end en million daglige brugere. Blandt disse kan nævnes Unilogin, Uddannelsesguiden.dk, Uddannelsesstatistik.dk, Optagelse.dk og Digital Eksamen. Vi er dermed en vigtig faktor i forhold til, ved hjælp af it og læring, at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Til dagligt arbejder jeg med spændende it-systemer, som er med til at udvikle mine kompetencer udi it og digitalisering i høj grad.

- studentermedhjælper i STIL

Digitalisering, it og en bred portefølje af opgaver

Som studentermedhjælper kan du være sikker på at få en opgaveportefølje spækket med spændende og studierelevante opgaver. Du vil komme til at arbejde i en moderne it- og datastyrelse, der arbejder efter den agile arbejdsform. Dermed vil du have en enestående mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for it og digitalisering. Du vil samtidig få brugbar erfaring inden for arbejdet i hjertet af det politiske maskinrum.

Jeg oplever at mine idéer og forslag bliver hørt og taget i betragtning, og jeg kan se, at de også bliver implementeret i praksis.

- studentermedhjælper i STIL

Fleksibilitet og Frihed

Det er en prioritet i STIL, at studentermedhjælpere kan nyde godt af både tillid såvel som fleksibilitet. Derfor er vi fleksible omkring arbejdstiden, så vores studenter har bedst mulig forudsætning for at koordinere skole, eksamen og arbejde. Ved siden af dette har du mulighed for at arbejde hjemmefra en gang imellem og når arbejdet tillader det. Som student i vores styrelse vil arbejdstiden typisk gennemsnitligt være 10-15 timer om ugen.

Jeg oplever fleksibilitet, hvor det er okay at gå ned i tid op til eksamener og arbejde hjemmefra engang imellem, det har jeg ikke tidligere prøvet i mit studenterarbejde.

- studentermedhjælper i STIL 

Studenternetværk

Med formålet om at synliggøre karrieremuligheder, skabe sammenhold og dele viden på tværs, har Børne- og Undervisningsministeriet etableret et fælles netværk for studerende og praktikanter i hele ministeriet. Der afholdes netværksmøder kvartalsvist, hvor der er mulighed for at få kendskab til de øvrige enheder i ministeriet samt de forskelligartede opgaver og stillingerne der kan findes i ministeriet.

Vi har en uformel stemning, hvor der ikke er langt til smil og latter.

- studentermedhjælper i STIL  

Sådan søger du

Hvis du kunne tænke dig et studiejob i en styrelse, hvor det daglige arbejde har vital betydning for hele vores samfund, så søger vi jævnligt nye studentermedhjælpere.

Du kan tilmelde dig ministeriets jobagent eller løbende holde øje med vores ledige stillinger på vores hjemmeside

Sidst opdateret: 15. marts 2024