Hop til indhold

Kontor for Digital Vejledning og Arbejdspladsunderstøttelse har til formål at understøtte regeringens politiske målsætninger om at kvalificere unges uddannelsesvalg, mindske frafald og understøtte opkvalificering og omstilling blandt voksne bl.a. via eVejledning. Kontoret har en stor faglig bredde fra sociologi til it og digitale medier.

Styrelsens digitale vejledning, eVejledning, er forankret i kontoret. I eVejledningen sidder en række vejledere, der har godt kendskab til uddannelsessystemet og er klar til at vejlede private og sektoren. I efteråret 2023 kunne eVejledning fejre fem års jubilæum. Kontoret vedligeholder i forlængelse af vejledningen inspirations- og refleksionsværktøjer til understøttelse af uddannelses- og erhvervsvalg hos voksne og unge. 

Kontor for Digital Vejledning og Arbejdspladsunderstøttelse sikrer hertil drift og vedligehold af grundskolesektorens materialeplatforme, som bidrager til, at læringsressourcer er aktuelle og tilgængelige. Kontoret er desuden ansvarlige for varetagelsen af arkiv, indkøb og Facility Management på vegne af ministeriets matrikler i København. Sidst bidrager kontoret med digital understøttelse af ministeriets arbejdsgange.  

Kontorchef: Stine Sønberg Madsen.

Sidst opdateret: 30. januar 2024