Hop til indhold

Kontoret for Infrastruktur og Indkøb har til formål at sikre professionel infrastruktur til ministeriets it-systemer samt indkøb og udbud for hele Børne- og Undervisningsministeriet. Kontoret er dermed en tværgående enhed og består af ca. 20 medarbejdere, herunder ingeniører, dataloger, jurister, økonomer, netværks- og it-sikkerhedsspecialister.

Infrastrukturteamet har ansvaret for at sikre en professionel infrastruktur og cybersikkerhed til ministeriets it-systemer, herunder for styrelsens hardware og netværksinfrastruktur i datacentre, cloud- og containerplatforme samt logserver, storage og backup. Dertil er kontoret ansvarlig for blandt andet cybersikkerhed, sourcing- og teknologistrategier.

Indkøbsteamaet i Kontor for Infrastruktur og Indkøb har ansvaret for ministeriets koncernindkøbsfunktion, herunder ansvar for at yde rådgivning om kontraktforhold, indkøb og udbud for hele ministeriet, samt implementering af Charter for godt og grønt indkøb på ministerområdet. Desuden understøtter kontoret ministeriets it-udbudsprocesser, fx ved udbud af rammeaftaler om udviklingsbistand til styrelsens fagsystemer.

Kontorchef: Signe Rosenkilde Immersen.

Hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder med it-driften i STIL, se videoen nedenfor:

Sidst opdateret: 5. marts 2024